Skip to content

Category: DEFAULT

8 Replies to “ Hej Munira, De Ti Je Muharem - Mersa Miljković, Narodni Ansambl Kreše Filipčića - Mersa Miljković- Ansambl Kreše Filipčića (Cassette) ”

  1. Deputeti i partisë Nisma, Milaim Zeka thotë se kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nuk duhet të merret me Demarkacionin, Asociacionin e komunave serbe dhe me formimin e Ushtrisë.
  2. Tekst pjesme Kemal Malovcic - Hej Munira (duet Enes, Hakala, Sejo, Nihad, Fazlija, Alen i Zehra): Hej Munira, hej Munira, dje ti je Muharem. Otis'o je, otis'o je, u Cazin na Sajam. Da ti kupi, da ti kupi, svile za dimija. cefalumblitihuropimitorubti.co je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.
  3. Kad smo došli kući i stavili djecu na spavanje, moj divni muž je stavljao veš na pranje i kako je prolazio kraj mene da prostre turu, zastao je kraj mene i pogledao me. Rekao je: „Hej. Znaš da te volim, zar ne?“ Nakezila sam se i rekla: „Da.“ „Ok. Pa, mislim da si odlična majka. Hoćeš da ti .
  4. Këngëtarja Mihrije Braha, i ka hyrë fuqishëm muzikës tallava. Ajo këto ditë bashkë me moren e saj Lorin, kanë qenë mjaftë të angazhuara në dasma dhe ahengje tjera. Siçështë edhe .
  5. Jul 15,  · Hej, ostala je zena udovica da l' ce opet sunce da je grije takvu bjedu ni sanjala nije a sad samo gorke suze lije Hej, sve do juce imala sam muza on je bio lijep kao ruza ko ce sada mene da odbrani ko ce moju djecu da ohrani Hej, crna zemljo, otvori se malo progutaj nas jer sve je propalo ugasi nam nase crne dane izlijeci nam nase teske rane.
  6. Narodni Orkestar Žarka Milanovića: Hej Munira, de ti je Muharem: Mersa Miljković, Ansambl Kreše Filipčića: Bosnia: LP: A Ansambl Tamburica 5: Hej te kislány / Szélről legeljetek / Sobri dús / A csizmámon nincsen kéreg: Hungary: LP: E Hungaroton LPX
  7. Sipas Grejsit, biseda e saj e fundit me Marvin ishte 10 minuta para ngjarjes, përmes një sms ku ai i kish thënë "jam me njerëz". Ndërsa për vrasjen e Mihalit, ajo dëshmoi se ishte njohur më pas nga Armendi, i cili i kish thënë se Eugen Bitraj e kishte qëlluar Marvin me thikë.
  8. Hej Munira (duet Enes, Hakala, Sejo, Nihad, Fazlija, Alen i Zehra) Hej Munira, hej Munira dje ti je Muharem. Otis’o je, otis’o je u Cazin na Sajam. Da ti kupi, da ti kupi svile za dimija. Da mu budes, da mu budes ljepsa i milija. Lipa cvica, lipa cvica na okolo Bisca. Lipa, cvica, lipa cvica a nidje mladica. Sadila ga, sadila ga Ajka iz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright All Rights Reserved

Proudly powered by WordPress | Theme: Business Way by Canyon Themes.