Skip to content

Category: DEFAULT

8 Replies to “ Vizioni Mesnatë - Uton - Kun Korallit Puhuvat Pilville (Cassette) ”

  1. Mar 30,  · Si behet pilafi? Nese nuk e dini, lexoni kete artikull te hollësishem se si behet pilafi dhe keni per ta mesuar.
  2. Duke qenë se Ibrahimovic do të qëndrojë në SHBA, një tjetër “ish” mund të vijë te Milani. Bëhet fjalë për Alesandre Paton, të cilit i përfundon kontrata pas një viti me Tianzhin.
  3. Dhuna ndaj turistëve spanjollë në Sarandë, nga një pronarë lokali, nuk ishte vetëm një akt i rëndë dhe skandaloz që dëmton turizmin tonë, por përtej dramës, ka dhe ironi apo sarkazëm. Ish anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Edvin Kulluri, ka shkruar një koment në rrjetet sociale, ku ironizon kryetarin e PD Lulzim Basha. Duke Continue reading "Kulluri ironizon Bashën.
  4. Doris Nordic Tribute Records (DNT for short) was founded in in Akron, Ohio by Tynan Krakoff and is currently based in Oakland.
  5. Turistët që e shohin Shqipërinë si një mundësi të jashtëzakonshme për të kaluar një aventurë të rrallë, kjo për shkak të natyrës që të lë pa fjalë dhe historisë që i kapërcen kufijtë e të zakonshmes tashmë janë shtuar edhe më shumë. Këtë herë ka qenë një çift i huaj që bën udhëtime në të [ ].
  6. Coincidint amb el è aniversari del Pla Cerdà, emeten un documental en què el periodista i reconegut cronista de la ciutat de Barcelona Lluís Permanyer evoca l'aventura urbanística de dimensions gegantines que va impulsar la ciutat cap a la modernitat i que explica la Barcelona que coneixem avui dia. Una pàgina brillant i decisiva de la seva història que és, al mateix temps, el relat.
  7. Uton - Kun Korallit Puhuvat Pilville * Underpass - Assimilation * V. Van Halen - W. Stevie Wonder - Songs in the Key of Life (2x cassette, counts as 2) The Who - Who's Next. Weird Al Yankovic - Off the Deep End. Billy Walsh - Art Sex and Religion * Marion Woodman - Dreams: Language of the Soul II *End date: Apr 01,
  8. Nuk keni menduar ende ku t'i kaloni pushimet e këtij viti? Det, mal, qytete të mëdha, qytete të vjetra Sipas shenjës astrologjike, ja destinacioni që ju përshtatet më tepër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright All Rights Reserved

Proudly powered by WordPress | Theme: Business Way by Canyon Themes.